Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- دبیر ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونا جهاد کشاورزی مازندران ، فعالیت مراكز جهاد كشاورزی همچون گذشته ادامه خواهد داشت و محدودیتی در خدمت رسانی این مراکز وجود ندارد.

به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درساری، مهدی خلیلی دبیر ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونا سازمان جهاد کشاورزی مازندران از حضور 50 درصد کارکنان از اول آذرماه در سازمان جهاد کشاورزی مازندران در همه شهرهای استان بجز شهرهای دارای وضعیت قرمز ساری، آمل و بهشهر خبر داد که با یک سوم نیروها فعالیت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بر اساس نامه استانداری مازندران و بخشنامه شماره 374899 مورخ 27/ 08 /1399 معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری استخدامی كشور با موضوع " نحوه فعالیت دستگاه های اجرایی متناسب با وضعیت و روند بیماری کرونا " از اول آذرماه تا اطلاع ثانوی محدودیت ها و ممنوعیت های ویژه ای برای کارکنان درنظر گرفته شده است.

دبیر ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونا سازمان جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: تمامی واحدهای ستاد و شهرستان ها هر پنج شنبه لیست هفتگی نوبت كاری هفته آینده همكاران مشمول و میزان حضور براساس نوع وضعیت هشدار شهرستان «زرد، نارنجی و قرمز» را به مدیریت امور اداری ارسال می کنند و امور اداری نیز مبنای كاركرد همكاران در پرداخت حقوق را براساس این لیست تنظیم خواهد کرد.

خلیلی ادامه داد: فعالیت مراكز جهاد كشاورزی همچون گذشته ادامه خواهد داشت و محدودیتی در فعالیت این مراکز وجود ندارد.

وی ادامه داد: مراكز فروش نهاده های کشاورزی و فروشگاه های ارائه دهنده خدمات كشاورزی نیز با هماهنگی دستگاه های مربوطه به فعالیت می پردازند تا خللی در روند تولید محصولات کشاورزی و تولیدكنندگان و كشاورزان عزیز ایجاد نشود.

سخنگوی سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: در طول اجرای این طرح تمامی ماموریت های غیرضروری همكاران ستاد و شهرستان ها لغو و هرگونه ماموریت ضروری با مجوز بالاترین مقام سازمانی خواهد بود.

وی از ممنوعیت ملاقات عمومی با مردم خبر داد و اظهار کرد: ملاقات عمومی فقط بصورت تلفنی انجام خواهد شد.

دبیر ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونا سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: ضدعفونی ساختمان های اداری جهاد کشاورزی مازندران با همکاری گروه جهادی سنگرسازان بی سنگر این سازمان انجام می شود.

خلیلی بیان کرد: در راستای وحدت رویه و جلوگیری از بروز هرگونه شایعه یا شائبه، دستورالعمل های جدید و اطلاع رسانی توسط دبیرخانه ستاد پیشگیری و مبارزه با كرونا سازمان انجام خواهد شد.

وی بر انجام خدمات غیرحضوری و الکترونیک به متقاضیان و کشاورزان تاکید کرد و گفت: با تلاش همکاران جهاد کشاورزی مازندران هیچ خللی در روند خدمت رسانی به تولیدکنندگان ایجاد نخواهد شد.

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: استمرار فعالیت مراکز جهاد کشاورزی در وضعیت هشدار سازمان جهاد کشاورزی مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۷۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، ایوب فصاحت در نخستین نشست منطقه‌ای روسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها، تقویت همگرایی و مشارکت در سرعت‌بخشی به استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی را ضروری دانست و افزود: موضوع نظام صنفی کشاورزی مورد تاکید وزیر جهاد کشاورزی است.

وی ساماندهی، توانمندسازی و حمایت از تشکل‌های صنفی تخصصی و محصولی را یکی از برنامه‌های راهبردی سازمان مرکزی طی سال جاری برشمرد و اظهارداشت: در این خصوص استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی باید با اهتمام جمعی و پیگیری بیشتر صورت گیرد تا این راهبرد به نتیجه منتهی شود.

سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، تقویت همگرایی، تعامل و مشارکت امور، وفق قوانین و مقررات میان تمامی ارکان مرتبط در خصوص استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی در سطح مجموعه وزارتخانه و پرهیز از پرداختن به مسایل واگرا کننده را خواستار شد.

فصاحت بیان کرد: دبیرخانه هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران مستقر در سازمان مرکزی تعاون روستایی، نهایت تلاش خود را معطوف به سرعت بخشیدن به موضوع استقرار ساختار جدید خواهد کرد و مجموعه سازمان مرکزی نیز پشتیبانی‌های لازم را در این راستا خواهد داشت و از خرداد ماه امسال نیز این موضوع یکی از موارد مورد پیگیری سازمان در سفر‌های استانی است.

نظام صنفی مهمترین رکن بخش غیردولتی حوزه کشاورزی است

جانعلی بهزادنسب مشاور عالی و دستیار وزیر جهاد کشاورزی در این نشست گفت: پروژه نظام صنفی کشاورزی از منظر وزارتخانه و شخص وزیر جهادکشاورزی به عنوان مهمترین رکن بخش غیردولتی حوزه کشاورزی تلقی می‌شود.

وی با اشاره به تاکید وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی؛ اهتمام در استقرار این ساختار جدید و تسریع در نهایی شدن روند انتخابات اتحادیه‌های صنفی کشاورزی و اتاق‌های اصناف در شهرستان‌ها، انتخابات اتاق‌های شهرستان و انتخاب هیات مدیره اتاق اصناف کشاورزی ایران را ضروری دانست.

وفق قوانین و مقررات مسئولیت اصلی اجرای استقرار ساختار جدید نظام صنفی است

مسعود عدل‌طلب دبیر هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران و مدیرکل دفتر ساماندهی صنوف و تشکل‌های مردم‌نهاد به تشریح و تبیین فرآیند اجرای آیین‌نامه و استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی پرداخت و گفت: وفق قوانین و مقررات، مسوولیت اصلی اجرای استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی در سطح استان با شخص رئیس سازمان جهادکشاورزی استان به عنوان رئیس کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستان مرکز استان است و مدیران تعاون روستایی استان‌ها به عنوان دبیر کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستان مرکز استان در روند استقرار وظیفه‌مندی دارند.

بنابر این گزارش، در این نشست پس از بررسی موردی عملکرد و تعهد استان‌ها، روسای سازمان جهادکشاورزی و نمایندگان اتاق‌های اصناف و نظام‌های صنفی کشاورزی استان‌های حاضر، به طرح چالش‌های اجرایی در روند تشکیل اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف و مسایل حد نصاب‌ها در برگزاری انتخابات اتحادیه‌ها و صدور پروانه‌های کسب کشاورزی پرداختند و در ادامه پیشنهاد‌های بهبود امور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین مقرر شد، براساس برنامه‌ریزی انجام شده جلسات هماهنگی منطقه‌ای به منظور تسریع و تسهیل در روند استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی با روسای سازمان جهادکشاورزی سایر استان‌های کشور طی ماه جاری برگزار شود.

نخستین جلسه وبیناری منطقه‌ای تسریع در فرآیند استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی بنا به دعوت و هماهنگی دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت جهاد کشاورزی با حضور سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، مشاور عالی و دستیار وزیر جهاد کشاورزی، نماینده حوزه وزارتی وزارت جهاد کشاورزی، رئیس اتاق اصناف کشاورزی ایران، دبیر هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران، روسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها، مدیران سازمان تعاون روستایی و نمایندگان نظام‌های صنفی کشاورزی استان‌های تهران، مازندران، گلستان، سمنان، قم، البرز و گیلان و همچنین روسا و کارشناسان ادارات دفتر ساماندهی صنوف و تشکل‌های مردم‌نهاد برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۲۰۰۰ تن گل محمدی در خراسان رضوی
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی