Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینقلی قوانلو از فعالیت حدود 160 هزار واحد صنفی در استان خبر داد و گفت: با اجرای طرح محدودیت فعالیت تقریبا نیمی از واحدهای کسبی استان تعطیل و نیمی دیگر فعال هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسینقلی قوانلو در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ در خصوص تعداد واحدهای صنفی فعال در استان مازندران اظهار کرد: نزدیک به 160 هزار واحد صنفی در استان مازندران مشغول فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: از این تعداد، نزدیک به 20 هزار واحد صنفی فاقد پروانه هستند که شمار زیادی از این واحدها از سوی بازرسان ما شناسایی شده‌اند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران، خاطرنشان کرد: از این میزان بخشی شامل واحدهای صنفی می‌شوند که مهلت اعتبار پروانه‌شان به اتمام رسیده است و بخشی هم توسط اتحادیه‌های صنفی به عنوان فاقد جواز شناسایی شده‌اند.

قوانلو ادامه داد: بیش از 145 هزار واحد صنفی نیز دارای پروانه کسب هستند و مشغول فعالیت هستند.

وی تصریح کرد: با آغاز محدودیت‌های ویژه در روزهای جاری و با در نظر گرفتن واحدهای صنفی مشمول گروه یک، نزدیک به 50 درصد واحدهای صنفی مجاز هستند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران، گفت: تقریبا 50 تا 60 درصد واحدهای صنفی در شهرهای قرمز و در شهرهای نارنجی به دلیل مجاز بودن فعالیت برای گروه 2، 50 تا 40 درصد تعطیل هستند.

قوانلو گفت: تعداد جوازهای صادر شده در هفت ماهه اول امسال در مقایسه با مدت مشابه در سال قبل از افزایش 37 درصدی برخوردار بوده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران  افزود: در این مدت تعداد 658 فقره جواز تاسیس صادر شده که در مدت مشابه سال قبل 481 مورد بوده است.

این مسئول اظهار کرد: میزان سرمایه گذاری پیش بینی شده در جوازهای تاسیس صادره شده 48473 میلیارد ریال است.

قوانلو با اشاره به اینکه 155 هزار و 84 نفر اشتغال زایی در این جوازها پیش بینی شده است تصریح کرد: صدور جواز تاسیس نیاز به نوشتن هیچ طرحی ندارد و لازم نیست افراد متقاضی برای نوشتن طرح هزینه‌ای را تقبل کنند.



انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: هزار واحد صنفی واحدهای صنفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۳۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مازندران با بیان اینکه سامانه جست‌وجوی شغل راه‌اندازی شده است، گفت: مازندران با انجام اقدامات صورت گرفته، پایین‌ترین نرخ بیکاری کشور را دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری،  علی باقری گفت: با توجه به اینکه هفته کار و کارگر را در پیش داریم و این ایام ،ایام جشن کارگران است باید زمینه رشد و توسعه کارگران را فراهم کنیم چون هر جامعه‌ای مرهون بازوان توانمند کارگران است و همچنین چرخ اقتصادی هر کشوری با دستان کارگران می‌چرخد .

وی با بیان اینکه وزارت کار و تعاون یک وزارت خانه کاملا مردمی است، افزود: این وزارتخانه در میان سایر وزارتخانه‌ها پرکارترین وزارتخانه کشور است.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مازندران تصریح کرد: بیش از 70 درصد مردم مازندران از این وزارتخانه در بخش‌های مختلف خدمات می‌گیرند.

باقری با بیان اینکه سعی کردیم در این ایام از همه جامعه کار و کارگری تجلیل کنیم، گفت: 20 نفر از این عزیزان به عنوان کارگر برتر در سطح استان تجلیل شدند و یک نفر هم در سطح کشور به عنوان کارگر نخبه تجلیل خواهد شد.

باقری ادامه داد: پایین‌ترین نرخ بیکاری در سطح کشور با توجه به آمار سامانه رصد اشتغال متعلق به مازندران است.

وی گفت: در حوزه اشتغال در این استان اتفاقات خوبی در حال رخ دادن است، به طوریکه در سال گذشته در مازندران 100 درصد از برنامه‌های ما در حوزه کار محقق شد.

باقری با بیان اینکه در حوزه اشتغال سامانه جست‌وجوی شغل راه اندازی شده و همه می توانند رزومه خود را به این سامانه منتقل کنند، گفت: تاکنون 12400 نفر در این سامانه ثبت نام کردند و 9هزار نفر مشغول به کار شدند.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به شناسایی 1400 کارفرما به ویژه در شهرستان آمل و غرب استان،  ادامه  داد: این سامانه از طریق وزارتخانه راه اندازی شده و در بخش اشتغال و شناسایی کارفرماها و معرفی اشتغال بسیار مفید بود.

 وی افزود: با اجرای این طرح در بخش‌های مختلف و رشته‌های مختلف یک بانک اطلاعاتی خوب راه اندازی شده است. 

باقری افزود: سامانه جامع روابط کار هم راه اندازی شده و افراد می‌توانند شکایات خود را در این سامانه ثبت کنند و با ورود کارشناسان در این سامانه با کمتر از بیست روز رای صادر می‌شود.

 این مسئول با اشاره به اینکه در سطح مازندران در این دولت 6200 مورد بازرسی از کارگاه های پرخطر انجام شده است، گفت: در حوزه روابط کار، رتبه اول را داریم و کارشناسان ما در شهرستان آمل رتبه اول در کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

مدیر کل کار، رفاه اجتماعی و تعاون همچنین با اشاره به افزایش حقوق کارگران نسبت به کارمندان افزود: در این دولت 170 درصد افزایش حقوق داشتیم و برای کارگران در مقایسه با کارمندان 40 درصد افزایش حقوق داشتیم. در حوزه تعاون هم یکی از ارکان اصلی شعار سال توجه کردن به بخش تعاون است، چون اقتصاد در بخش تعاون کاملا مردمی است و در این حوزه سالانه دو درصد رشد داشتیم  و همچنین سند توسعه تکلیف کرده است که 25 درصد اشتغال از طریق تعاون باید انجام شود.

باقری افزود: در اجرای طرح کالابرگ هم بیش از 700 هزار خانوار از دهک یک تا هفت از این طرح استفاده کرده‌اند. طرح امنیت غذایی هم از دهک یک تا سه، کودکان زیر پنج سال و آسیب پذیر را پوشش می‌دهد و ماهانه یک میلیون تومان با تشخیص مرکز بهداشت دریافت خواهند کرد .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صادرات ۱۴۷ هزار تن انواع کالا از گمرکات مازندران
  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • واحدهای تولیدی راکد و نیمه‌تعطیل کردستان شناسایی شود
  • پیشرفت ۸۵ درصد طرح نور در مازندران
  • ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی تشکیل شد
  • تشکیل ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی
  • بازدید استاندار مازندران از روند فعالیت نیروگاه شهید سلیمی