Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- برف‌ و باران مازندران را فرا گرفت و دمای هوا در پایین دست استان بهاری شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، براساس پیشیابی سازمان هواشناسی که بارندگی و کاهش دما اعلام شده بود، در مناطق پائین دست و میان بند مازندران هوا از دیروز بارانی شده و همچنان ادامه دارد و دمای آن به صورت چشمگیری تغییر کرده و در این مناطق هرچند که نیمه پائیز است، اما کاملا به هوای ابتدای بهار شباهت دارد و با خنکی خاصی همراه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در ارتفاعات مازندران، مناطق ییلاقی و کوهستانی وضعیت هوا به نحو دیگری است و دومین برف پائیزی مازندران، این مناطق را سفیدپوش کرده و دما نیز به صورت چشمگیری کاهش یافت و در این مناطق، برخلاف مناطق پائین دست استان، سرمای زمستانی احساس می‌شود و لوازم گرمایشی پذیرایی اهالی است.

بر اساس گزارش خبرنگاران تسنیم در شهرستان‌های‌ مازندران، تمامی 22 شهرستان استان هوا بارانی است و از بعدازظهر دیروز تاکنون بی‌وقفه می‌بارد، خبرنگاران 15 شهرستان ساحلی مازندران نیز گزارش کردند که دریای خزر در این شهرستان‌ها مواج و طوفانی است و همه فعالیت‌های دریایی به‌ویژه صید و صیادی تعطیل است.

اما خبرنگاران همه شهرهای کوهستانی مازندران نیز بارش برف در این مناطق را گزارش کردند و البته ارتفاع برف را تا این لحظه کم دانستند و اخلالی در روند آمد و شد این مناطق ایجاد نکرد.

هواشناسی ایران 1400/08/14| هشدار بارش باران شدید و کاهش 14 درجه‌ای دمابارش برف در ارتفاعات آغاز شدمازندران از امروز "برفی" می‌شود بر اساس گزارش سازمان هواشناسی، این سامانه بارشی تا امشب میهمان مازندران است و فردا شنبه هوای استان ابری است که از بعدازظهر فردا نیمه ابری و صاف می‌شود و در روزهای آینده تا چهار شنبه هفته بعد دمای هوای مازندران به تدریج افزایش می‌یابد.

انتهای پیام/  ز

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۴۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان در ساعات بعدازظهر و شب

ایسنا/هرمزگان امروز در ساعات صبح جوی آرام در هرمزگان حاکم است و شرایط دریا نیز جهت ترددهای دریایی مساعد خواهد بود اما در ساعات بعدازظهر و شب، تحت تاثیر فعالیت سامانه همرفتی در پاره‌ای نقاط استان ناپایداری‌های جوی و دریایی پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی هرمزگان طی روز جاری (شنبه هشتم اردیبهشت) در برخی نقاط استان به‌ویژه ارتفاعات رشد ابرهای همرفتی، رگبار پراکنده باران، رعد وبرق گاه تگرگ و تند باد لحظه‌ای پیش بینی می‌شود و سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی و مسیل‌ها نیز دور از انتظار نیست لذا لازم است از قرارگیری در حریم و بستر رودخانه‌های فصلی و صعود به ارتفاعات خودداری شود.

 در برخی نقاط ساحلی و مناطق دریایی استان نیز، وقوع ناپایداری‌های موقتی به صورت تند باد لحظه‌ای و گردوخاک دور از انتظار نیست.

 از روزیکشنبه در مناطق دریایی استان به‌ویژه تنگه هرمز و شرق خلیج فارس افزایش باد شمال شرقی تا جنوب شرقی پیش‌بینی می شود و دریا طی ساعاتی نسبتا مواج خواهد شد و به تناوب تا روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت تداوم خواهد داشت.

لذا توصیه می‌شود در این مدت شناورهای سبک صیادی و تفریحی از تردد خودداری کنند و تمهیدات لازم جهت تردد ایمن سایر شناورها انجام شود.  

 به لحاظ دمایی، نوسانات یک تا دو درجه‌ای دما در استان مورد انتظار است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کی اف سی ۱۰۸ شعبه خود را در مالزی تعطیل کرد
  • سالن‌های نمایشی ۲ روز تعطیل می‌شود
  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • تنها پل چوبی روستای شورکش بر اثر باران سیل آسا تخریب شد + فیلم
  • مزایای کریدور حمل‌ ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟
  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی
  • باران چگونه تنش آبی سیستان و بلوچستان را شست؟
  • ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان در ساعات بعدازظهر و شب
  • امواج کوتاه در دریای خزر
  • مزایای کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟