Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد مدانلو ضمن انتقاد از سازمان جهاد‌کشاورزی مازندران در تعطیلی تنها مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان در منطقه پهناب جویبار گفت: این مرکز حدود دو سالی است که تعطیل شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد مدانلو در گفت‌وگو با بلاغ، با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری به عنوان تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین و لزوم تلاش همه کارگزاران نظام به ویژه قوای سه گانه برای تحقق این هدف متعالی بیان کرد: خودکفایی اقتصادی شاه بیت نامگذاری سالهای اخیر توسط مقام معظم رهبری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: نامگذاری سال ۱۴۰۱ که نشانه تیز هوشی و درایت رهبری است یعنی تولید مبتنی بر دانش بنیان که می تواند زمینه اشتغال بیشتر را فراهم کند.

بخشدار مرکزی جویبار گفت: مهمترین راهکار جلوگیری کشور از وابستگی به تولیدات خارجی و واردات بی رویه برخی کالا ها، خدمات و یا تکنولوژی نوین در شرایط تحریمی سالهای اخیر حمایت، از تولیدات دانش بنیان محور است.

این مسئول با اشاره به اساسنامه حمایت از شرکت های دانش بنیان کشور افزود: شرکت های دانش بنیان شامل مجموعه ای از نخبگان علمی و دانشگاهی و  پژوهشی هستند که با ارائه روش های نوین اطلاعاتی و بومی سازی دانش، صاحبان کارخانجات و صنایع بزرگ را برای تولید باکیفیت و صادرات محور راهنمایی و مشاوره می دهند و خودشان فی نفسه تولید‌کننده ماشین‌آلات یا محصول خاص نیستند که در حقیقت تجاری سازی ایده ها از اهداف این شرکت‌ها است.

مدانلو تاکید کرد: در حال حاضر بیش از ۶ هزار شرکت دانش بنیان در کشور با ارزش اقتصادی بیش از ۹۰۰ هزار میلیارد ریال وجود دارد که مازندران رتبه  ۱۱ کشور را دارد که مناسب جایگاه مازندران در اقتصاد کشور نیست.

بخشدار مرکزی جویبار با اشاره به ظرفیت‌های علمی و پژوهشی میان نخبگان جوان، پژوهشگران دانش آموز و دانشجو، و محققان شهرستان خواستار تشکیل کمیته‌ای برای شناسایی و حمایت از نخبگان جوان شد.

این مسئول مهمترین راهکار برون رفت توسعه نیافتگی استان را توجه جدی به شرکت‌های دانش بنیان در زمینه ظرفیت‌های موجود در مازندران دانست و گفت: امروزه با توجه به مشکلات عدیدۀ که در زمینه صنعت ، صنایع تبدیلی و بازیافت کشاورزی و دامداری،گردشگری، محیط زیست و ده‌ها مشکل دیگر در استان و شهرستان وجود دارد، با اعتماد به جوانان و حمایت از آنان می‌توان راه های برون‌رفت را ترسیم کرد.

بخشدار مرکزی جویبار ضمن انتقاد از سازمان جهاد‌کشاورزی مازندران در تعطیلی تنها مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان در منطقه پهناب جویبار گفت: این مرکز در زمینی به وسعت تقریبی ۶۰ هکتار با تجهیزات آزمایشگاهی و تحقیقاتی در سالهای نه چندان دور محل تحقیق و پژوهش صدها محقق و پژوهشگر جوان بوده ولی متاسفانه حدود به دو سالی می باشد که تعطیل شده است.

وی به واگذاری ۱۳ هکتار زمین به پارک علم و فن آوری استان در سال ۱۳۹۶  اشاره داشت و با گله مندی گفت: بر اساس قول مسئولین استانی در زمان تحویل زمین ، قرار بود اولین پارک زیست فناوری استان با حضور حداقل ۲۰۰ شرکت دانش بنیان در آن راه اندازی شود اما در کمال ناباوری شاهد هستیم زمین با قیمت گزاف به بخش خصوصی اجاره داده شده و خبری از تاسیس شرکت های دانش بنیان نیست.

مدانلو از دهیاران خواست نسبت به شناسایی و معرفی افراد نخبه علمی و پژوهندگان جوان روستایی برای تشکیل شرکت‌های دانش بنیان اهتمام جدی داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۹۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد مهدی میرزایی قمی سرپرست ستاد معاینه فنی خودرو‌های تهران در توضیح جزئیات این خبر اظهار داشت: امسال برای نخستین بار در راستای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و تحقق شعار سال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» جهت حمایت و بهره مندی از ظرفیت و همکاری شهروندان نسبت به افزایش واگذاری راهبری مراکز تحت تملک شهرداری تهران به بخش خصوصی اقدام گردیده است.

میرزایی قمی با اشاره به واگذاری راهبری چهار مرکز معاینه فنی در سال گذشته افزود: امسال تعداد واگذاری مراکز تحت تملک شهرداری تهران افزایش یافته و بزودی پس از طی مراحل قانونی تعداد پنج مرکز معاینه فنی شهید آبشناسان، شقایق، سراج، دماوند و شهید چمران به بخش خصوصی واگذار می‌شود. بدون تردید با توجه به توانایی بخش خصوصی در جذب نیرو و تکمیل نفرات در خطوط معاینه فنی این برنامه ریزی می‌تواند در افزایش ظرفیت پذیرش و رضایت مندی مشتریان موثر باشد.

وی در خصوص اهداف افزایش واگذاری راهبری مراکز معاینه فنی توضیح داد: در سنوات گذشته راهبری تعدادی از مراکز توسط  بخش خصوصی انجام می‌گردید که پس از بررسی توزیع مراجعات و نیاز سنجی مشتریان تصمیم سازی شد با هدف افزایش بهره وری، چابک سازی، ایجاد اشتغال و خدمت رسانی بهتر به شهروندان راهبری مراکز بیشتری به بخص خصوصی واگذار شود.

سرپرست ستاد معاینه فنی در خصوص اقدامات انجام شده در راستای اجرای احکام  برنامه چهارم تحول و پیشرفت شهر تهران بر مبنای تحقق عدالت شهری سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۴ گفت: براساس تکالیف و احکام مقرر در این برنامه ستاد معاینه فنی بایستی نسبت به برون سپاری بهره برداری حداقل ۵۰ درصد از مراکز معاینه فنی تحت تملک شهرداری تهران به بخش خصوصی در سال ۱۴۰۳ اقدام نماید که در همین راستا با هدف افزایش ظرفیت و  ارتقا سطح خدمت رسانی به شهروندان واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی در دستور کار قرار گرفته است.

گفتنی است آگهی مزایده عمومی واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی از روز چهارشنبه مورخ پنجم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ از طریق روزنامه همشهری انتشار یافته و متقاضیان فرصت دارند نسبت به تهیه اسناد و اعلام پیشنهاد حداکثر ظرف مدت ده روز از تاریخ انتشار آگهی اقدام نمایند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر